Music

TLC laat fans betalen voor allerlaatste album

  1. Newschevron right
  2. TLC laat fans betalen voor allerlaatste album
De twee overgebleven leden van TLC willen dat hun fans deel uitmaken van hun allerlaatste album. Kort samengevat willen Chili en T-Boz dat jij betaalt voor het album, maar ze noemen het "een droom om een album te maken met hun fans."

Come on y'all! Be a part of TLC history!

Voor het nieuwe TLC album hebben de dames van TLC $150.000 dollar nodig, omdat ze het onafhankelijk willen uitbrengen. Binnen een paar uur hebben ze al $53.000 dollar weten te verzamelen op crowdfundingwebsite Kickstarter, dus nog 'maar' 100.000 dollar te gaan! TLC won vijf Grammy's en de dames verkochten meer dan 65 miljoen platen. Toch hebben ze geen geld om een album uit te brengen. Vreemd hè?Voor wie veel geld neerlegt heeft TLC ook hele persoonlijke cadeautjes:

- Meer dan 15 dollar? Dan krijg je een digitaal album toegestuurd en een speciale remix.

- Meer dan 1000 dollar? Dan kan je naar de bios met T-Boz of Chili. Ook krijg je een vinyl plaat, een TLC plakboek met foto's, een digitaal album, een exclusieve TLC-remix en nog veel meer.

- Voor 2000 dollar of meer mag je fitnessen met Chili en lekker proteine shakes slurpen. ok krijg je een vinyl plaat, een TLC plakboek met foto's, een digitaal album, een exclusieve TLC-remix en nog veel meer.

- Voor 5000 dollar of meer krijg je een pyamaparty met Chili of T-Boz plus een vinyl plaat, een TLC plakboek met foto's, een digitaal album, een exclusieve TLC-remix en nog veel meer.

- Wie meer dan 7500 dollar betaalt krijgt een exclusieve fotoshoot met TLC, maar dan wel in TLC style. En natuurlijk ook een vinyl plaat, een TLC plakboek met foto's, een digitaal album, een exclusieve TLC-remix en nog veel meer.

Ster advertentie
Ster advertentie