Music

Jennifer Lopez imiteert Rihanna in We Are The World 3

  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez imiteert Rihanna in We Are The World 3
In de comedyshow Saturday Night Live imiteert Jennifer Lopez haar jongere collega Rihanna.

Het verhaal van de komische SNL-video is dat Quincy Jones ontevreden is over de Haïti versie van We Are The World. Daarom besluit hij een derde versie te maken met andere artiesten. Hiermee wilt hij de wonden helen die de muzikale ramp genaamd 'We Are The World 2' veroorzaakt heeft.

In het derde deel zijn het niet de echte artiesten, maar acteurs die ze imiteren. Zo zie je bijvoorbeeld Jennifer Lopez die Rihanna speelt. Het kostuum dat JLo aanheeft is de outfit die Rihanna uit de kast had getrokken toen zij in 2009 haar verschijning maakte in SNL. Ook zong Jennifer Lopez twee nummers. Bekijk hieronder de video's!Jennifer Lopez was er niet alleen om te acteren, maar ook om te zingen. De zangeres nam de microfoon in handen om haar nieuwe nummers 'Start Over' en 'Pieces' te zingen bij de populaire comedyshow.

Jennifer Lopez - Starting OverJennifer Lopez - PiecesVorige week wist FunX je te melden dat Jennifer Lopez weg moest bij haar platenmaatschappij Sony. Na een persverklaring blijkt nu dat ze elkaar de hand geschud hebben en op een vriendelijke manier uit elkaar zijn gegaan.

Volgens de laatste geruchten heeft Jennifer getekend bij Island Def Jam.
Ster advertentie
Ster advertentie