Music

Colby O’ Donis De DiXte

  1. Newschevron right
  2. Colby O’ Donis De DiXte
Colby wie? Is Colby de nieuwe Justin? Ja, dat zou je misschien kunnen denken. Hij is een 19-jarige danser / entertainer en hij is muzikaal gevormd door één van de muzikanten van Carlos Santana’s band. Naast gitaar speelt Colby O'Donis ook piano.

Er was concurrentie tussen Babyface en Akon, want beiden erkenden het talent van Colby. Akon trok aan het langste eind en contracteerde hem onder Konvict Muzik.

Colby is in New York geboren uit Puerto Ricaanse ouders. Zijn jeugd bracht hij door in Orlando (Florida). Daarom is het zeker niet toevallig dat Colby ontdekt is.

In deze zonnige staat in de VS worden vele tienersterren ontdekt. Sinds zijn negende hangt deze boy Colby rondom enkele grote producers uit het verleden; Full Force (bekend van Lisa Lisa & Cult Jam, Backstreet Boys en N’Sync). Deze producers zijn namelijk continu op zoek naar nieuwe talenten.

Uiteindelijk staat Colby toch onder contract bij Akon. En je weet dat deze man achter Konvict Muzik de music business tegenwoordig regeert. Is Colby de nieuwe Justin? Dat moet nog blijken. In ieder geval is hij De DiXte met What You Got!
Ster advertentie
Ster advertentie