Naar homepage
Music

Yes-R gebruikt oude swag weer in 'Blaas' videoclip

  1. Newschevron right
  2. Yes-R gebruikt oude swag weer in 'Blaas' videoclip
Yes-R heeft zijn nieuwste videoclip 'Blaas' gedropt. Hij kondigde dit vandaag al aan op Twitter. Hij heeft samen met Soesi B aan de track gewerkt. Ze zijn beiden terug te zien in de clip.
In de video is te zien hoe de rapper zijn oude stijl weer heeft opgepakt. Ojaaaa in me nieuwe video heb ik me ouwe swagg weer een beetje terug gebracht #petje #snapback, twitterde de mc vandaag.
Yes-R heeft zijn nieuwste videoclip 'Blaas' gedropt. Hij kondigde dit vandaag al aan op Twitter. Hij heeft samen met Soesi B aan de track gewerkt. Ze zijn beiden terug te vinden in de clip.
In de video is te zien hoe de rapper zijn oude stijl weer heeft opgepakt. "Ojaaaa in me nieuwe video heb ik me ouwe swagg weer een beetje terug gebracht #petje #snapback", twitterde de mc vandaag.

Een paar maanden geleden vertelde Yes-R aan FunX dat hij samen met de populaire Tamer Hosny een nummer heeft opgenomen. De rapper moest voor de track van de Egyptenaar afwijken van z'n Nederlandstalige raps en in het Engels spitten. Bekijk beneden nogmaals de videobooschap die gemaakt werd voor de fans van Hosny.Videoboodschap
Ster advertentie
Ster advertentie