Music

UPDATE: Ook neefje (7) Jennifer Hudson vermoord

  1. Newschevron right
  2. UPDATE: Ook neefje (7) Jennifer Hudson vermoord
Slecht nieuws voor de Amerikaanse actrice en zangeres Jennifer Hudson. De moeder en broer van de zangeres van XTip 'Spotlight' zijn dood aangetroffen in hun huis in Chicago. De politie heeft waarschijnlijk ook het lichaam van het verdwenen 7-jarige neefje in de kofferbak van een auto gevonden.

Een familielid dat naar het huis kwam vond het lichaam van Hudsons moeder, Darnell Donerson. De politie trof later in een slaapkamer ook het stoffelijk overschot aan van Donersons zoon Jason Hudson. Moeder en zoon waren doodgeschoten. Er waren geen sporen van inbraak.

Het gaat waarschijnlijk om een familiedrama. Een verdachte die vrijdagavond werd aangehouden, William Balfour (27), is getrouwd geweest met Julia, vertelde zijn moeder.

De gearresteerde Balfour is volgens de politie voorwaardelijk vrij en heeft hij bijna zeven jaar in de gevangenis gezeten voor onder meer poging tot moord. Onder de adressen waar hij verbleef staat ook het huis van Donerson vermeld.

Balfours moeder zei dat haar zoon en Jennifer's zus na enkele jaren huwelijk gescheiden waren en dat Donerson hem vorig jaar te verstaan had gegeven dat hij het huis moest verlaten.

Hudson werd beroemd toen ze in 2004 in de finale belandde van American Idol. Haar song 'Spotlight' voert momenteel de R & B/Hip-Hop hitlijst aan en haar kortgeleden uitgekomen debuutalbum verkoopt goed.

Voor haar rol in de musicalfilm 'Dreamgirls' won ze zowel een Golden Globe als een Oscar. Dit jaar was ze te zien in de blockbuster 'Sex and the city'.

{youtube}d0M4CPp6yAc{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie