Music

Monica Geuze: "Ik zou het oneerlijk vinden om met de eer te strijken"

  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze: "Ik zou het oneerlijk vinden om met de eer te strijken"

DJ/vlogger Monica Geuze lanceerde vandaag de videoclip van haar nieuwe single Nu Of Nooit. De BN'er heeft met verschillende getalenteerde artiesten gewerkt aan deze track. Zo hebben Ruben Annink en Jonna Fraser de vocalen geregeld. De productie lag in handen van Project Money.

Omdat Monica niet zelf achter de knoppen zat bij het maken van de track, noemt ze zichzelf geen muzikant. Er zijn in de scene wel verschillende bekende DJ-teams die niet hardop durven zeggen dat zij het nummer niet zelf hebben gemaakt. Ze gaf bij Weekend Wax haar ongezouten mening over dit taboe-onderwerp.

"Het is meer hoe serieus je jezelf neemt. Zolang je er nuchter naar kan kijken vind ik dat als jij niet zelf muzikant bent maar wel muziek uitbrengt, dat je dat gewoon heel nuchter moet zien en jezelf niet te serieus moet nemen."

"Ik zie soms dj's die zichzelf zo serieus nemen dat ik me bijna voor hun schaam"

"Ik zie soms DJ's die zichzelf zo serieus nemen dat ik me bijna voor hun schaam. Maar ik ben door zoveel talentvolle mensen omringd die wel echt goed muziek kunnen maken dat ik het een beetje echt oneerlijk zou vinden als ik met de eer ga strijken van muziek die ik niet zelf heb gemaakt."

Ster advertentie
Ster advertentie