Music

PERSBERICHT: Kempi betreurt nasleep

  1. Newschevron right
  2. PERSBERICHT: Kempi betreurt nasleep
Baarn. Verschillende media buitelen momenteel over elkaar heen om een uitspraak uit te lichten van rapper Kempi, een artiest waar deze week veel aandacht voor is aangezien zijn plaat op het punt van uitkomen staat en er zaterdagavond een documentaire over hem wordt uitgezonden op BNN. Kempi betreurt het dat uit een gebalanceerd Revu-interview van vijf pagina's een uit frustratie geboren uitspraak over een FunX-dj wordt neergezet als de strekking van wie hij is.

"In de gevangenis heb ik bijna geen contact met de buitenwereld," begint de mc uit Eindhoven zijn verklaring. "Wat ik op de radio hoor is bijna mijn enige verbinding met wat de Nederlandse media van me vinden. Om dan hele lage grappen te horen over mij als artiest en bovenal als persoon is dan erg frustrerend. Ik kan, omdat ik gevangen zit en veel beperkingen heb, niet heel makkelijk reageren op die negativiteit en platvloerse humor. Op het moment dat er een reporter voor mijn neus zit, in dit geval Gert-Jaap Hoekman van de Revu, dan zie ik dat als uitlaatklep. Ik ben open over dingen die me dwarszitten en dan kan zo een uitspraak eruit glippen uit woede en machteloosheid."

Of de rapper echt van plan is na vrijlating de vrouwelijke dj van FunX in elkaar te slaan? "Natuurlijk niet, ik ga niet de oorlog verklaren aan een radiostation waar mijn muziek veel wordt gedraaid en waar ik eigenlijk verder alleen goede ervaringen mee heb.

Bovendien heb ik deze week een ontzettend goed interview gehad met FunX-dj Q-Bah en is het nota bene Kempi-week op FunX. Die dingen wegen uiteindelijk zwaarder dan het slechte gevoel voor humor van slechts één andere FunX-dj."

Top Notch

Meer over Kempi
Ster advertentie
Ster advertentie