Music

Niet Beyoncé, maar Billie Eilish zingt nieuwe James Bond-titelsong

foto: Christian Bertrand / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Niet Beyoncé, maar Billie Eilish zingt nieuwe James Bond-titelsong

De martini-theorieën van Beyoncé-fans blijken niet te kloppen, want het is niet Bey die de nieuwe James Bond-titelsong zingt, maar Billie Eilish! De 18-jarige zangeres is daarmee de jongste artiest ooit die de soundtrack van een 007-film mag verzorgen.

Broer

Billie heeft de titelsong van No Time To Die geschreven met haar broer Finneas, die ook meewerkte aan haar grootste hits waaronder Bad Guy, Bury A Friend en Ocean Eyes. "De titelsong van een James Bond-film schrijven is iets waar we al heel ons leven van dromen. Naar mijn mening is er geen meer iconische combinatie van muziek en cinema", schrijft hij op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grammy's

Het komt niet vaak voor dat zo'n jonge artiest in zo'n korte tijd zó erg ontploft. Na met haar muziek records te hebben verbroken en nummer één-posities hebben weten te bemachtigen, stond Billie vorig jaar op 's werelds grootste podia en werd ze door Billboard uitgeroepen tot jongste 'Woman of the Year' ooit. Eind deze maand maakt Billie ook nog kans op maar liefst zes Grammy's. Later zou daar zomaar eens een ander belangrijk beeldje bij kunnen komen, want James Bond-voorgangers Sam Smith (Writing's On The Wall) en Adele (Skyfall) wonnen allebei een Oscar met hun soundtrack.

No Time To Die draait vanaf 2 april in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie