Music

Snoop Dogg verboden op Parkpop

  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg verboden op Parkpop
Snoop Dogg mag niet optreden op Parkpop. Dat heeft de organisatie van het gratis festival in Den Haag gisterenavond te horen gekregen. De Haagse driehoek (burgemeester, politie en Justitie) is tot dit verbod gekomen. De reden hiertoe is de organisatie niet medegedeeld, vertelt Marit Noorlander van DUCOS Productions dat Parkpop produceert.

"Ik kan alleen zeggen dat Snoop Dogg niet zal optreden en dat we dat bijzonder betreuren. Gissen naar een reden zal slechts tot speculaties leiden." Het festival is al op 27 juni. "Voor ons is het een voldongen feit dat Snoop Dogg niet mag komen. We zijn daarom naarstig op zoek naar een vervanger."

De woordvoerder van burgemeester Jozias van Aartsen zegt: "Het optreden van Snoop Dogg tijdens Parkpop gaat niet door. Om het open en vriendelijke karakter en tegelijkertijd de vrije toegang tot Parkpop te kunnen garanderen, heeft de Haagse driehoek - de burgemeester, het Openbaar Ministerie en de politie - het besluit genomen om organisator Ducos Productions een vervangende hoofdact te laten zoeken, waar hij gevolg aan geeft."
Ster advertentie
Ster advertentie