Music

Prachtige clip 'Guatemala' van Rae Sremmund toont het land voor de verwoestende vulkaanuitbarsting

  1. Newschevron right
  2. Prachtige clip 'Guatemala' van Rae Sremmund toont het land voor de verwoestende vulkaanuitbarsting

Swae Lee heeft op donderdag de prachtige videoclip van Guatemala uitgebracht. De solotrack van Swae Lee met Slim Jxmmy is afkomstig van Rae Sremmurds album SR3MM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

video

In de clip is te zien hoe de artiesten genieten van het paradijselijke landschap van Guatemala en in een dorpje dansen met de enthousiaste bewoners. De video werd opgenomen een maand voordat het land getroffen werd door een vulkaanuitbarsting.

VULKAANUITBARSTING

Begin juni werd het land in Centraal-Amerika opgeschrikt door een uitbarsting van de vulkaan Fuego. De vulkaan spuwde as uit tot tien kilometer hoogte. Vanwege de verrassende snelheid van de lava konden veel mensen niet op tijd wegkomen. Er kwamen meer dan honderd mensen om het leven en er zijn nog steeds tientallen mensen vermist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Donatie

De opbrengst van de clip gaat in zijn geheel naar Guatemala. Ook doneren Interscope Records, EarDruma Records en Rae Sremmurd tienduizend dollar aan het Amerikaanse Rode Kruis om te helpen bij de opvang en te zorgen voor iedereen die getroffen is door deze tragedie.

Ster advertentie
Ster advertentie