Music

Bokoesam: "Soms aan de pampers, soms in de muziekstudio"

  1. Newschevron right
  2. Bokoesam: "Soms aan de pampers, soms in de muziekstudio"

Bokoesam's nieuwe EP 'Een Beetje Voor Jezelf' verscheen vrijdagochtend om 03.00 uur online. Een paar uur later schoof de rapper aan bij Fernando om gezellig te praten over de tape. Zo vertelde Sam onder andere dat Tientjes en 1 Ontbijt vanochtend de populairste tracks bleken te zijn op de EP.

Soms pampers, soms studio

Op de nieuwe EP van Bokoesam duiken twee andere rappers op en een leger aan topproducers. Mannen die hij speciaal uitzocht omdat hij ze tof vindt en een goede band mee heeft: "Mijn engineer TB heeft een beat gemaakt, verder heb ik gewerkt met Spanker, Krankjoram, Garrincha en Djermo/Denta van Oeh Na Na." Bokoesam zat overigens niet 24/7 in de studio: "Soms verschoon ik de hele dag pampers en soms zit ik de hele dag in de studio," vertelde hij in Start.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Idaly & Jonna

Op de EP 'Een Beetje Voor Jezelf' werkt Bokoesam samen met rappers Jonna Fraser en zijn beste vriend Idaly. Eigenlijk zou alleen Idaly te horen zijn, maar daar kwam lastminute verandering in: "Jonna kwam een keer langs in de studio terwijl ik een pokoe maakte. Hij vond de track hard, schreef een verse en hij kwam zó hard dat ik 'm op m'n EP wilde hebben," vertelde Bokoesam in Start.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Releaseparty

Bokoesam is elke laatste vrijdag van de maand de vaste MC tijdens Bassline in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Daar vindt ook de releaseparty van zijn EP 'Een Beetje Voor Jezelf' plaats en dat belooft wat: "Dit wordt een gekkenhuis. We gonna turn up op alle tracks van Een Beetje Van Jezelf en wat meer, omdat het een thuiswedstrijd is." Benieuwd naar de EP? Check 'm op FunX.nl/Bokoesam!

Ster advertentie
Ster advertentie