Music

Heeft de Nederlandse Esha een relatie met Jason DeRulo?

  1. Newschevron right
  2. Heeft de Nederlandse Esha een relatie met Jason DeRulo?
Op een Amerikaanse website zijn foto's verschenen van Jason DeRulo en de Nederlandse zangeres Esha die een leuke avond samen beleven. Bloeit hier een nieuwe liefde op of is het een doodgewoon avondje uit?

Volgens MediaTakeOut.com is Esha één van 'Europe's hottest popstars', dat terwijl de zangeres eigenlijk pas haar debuutsingle heeft uitgebracht. Hierdoor wordt het moeilijker te geloven dat de website zegt dat ze aan het daten zijn. Toch zou het gerucht zomaar de waarheid kunnen zijn. Op de afbeeldingen is te zien dat de blondine en DeRulo het wel èrg gezellig hebben.

Op Esha's Twitter is te lezen dat ze met Jason DeRulo naar de club is gegaan om zijn verjaardag te vieren. Zou de Amerikaanse zanger een crush op de Nederlandse zangeres hebben of zijn ze gewoon een avondje wezen stappen? Wat denk jij?

Vrijdag 1 oktober is Esha te gast tijdens het FunX Dance Weekend. Natuurlijk wordt er dan gevraagd hoe het zit tussen haar en Jason DeRulo. Ook benieuwd? Tune in vanaf 19.00 uur.

Voor Esha (echte naam: Berber Esha Janssen) komt het gerucht op een goed moment, want momenteel staat ze met Luna voor de tweede week in de FunX hitlijsten. Ze steeg van de tiende positie naar de derde plaats van de XTips chart. Wie weet wat de aankomende week haar brengt!

Esha - LunaIn Nederland zijn we bekend met soapsterren die besluiten te gaan zingen, maar bij Esha is dit niet het geval. Voordat ze 14 afleveringen in Onderweg naar Morgen kreeg, timmerde ze al aan haar muziekcarrière. Ze studeerde aan de popacademie, maar besloot hiermee te stoppen om zich te kunnen storten in haar modelcarrière. Voordat ze Luna uitbracht deed Esha al de achtergrondzang van een aantal Nederlandse acts. Zo is ze op de tracks Zij aan Zij en Jou Pijn Mij Pijn van The Opposites te horen.

The Opposites ft. Berber Esha - Zij Aan Zij


The Opposites - Jou Pijn Mijn Pijn ft. Esha
Ster advertentie
Ster advertentie