Music

Hadise nieuwe nummer 1 in Turkse Top 30

  1. Newschevron right
  2. Hadise nieuwe nummer 1 in Turkse Top 30
Hadise staat ook deze week bovenaan in de Turkse Top 30 met haar laatste single Biz Burdayız (wij zijn hier). De Vlaams/Turkse zangeres doelt met de titel op iedere nauwkeurige stap die ze tot nu heeft gezet in haar muzikale carrière. "Ik ben tot dit punt in mijn carrière gekomen zonder enige vorm van angst. Ik ben altijd in mezelf blijven geloven en ik ben tot op de dag van vandaag altijd achter mijn eigen keuzes blijven staan."

Hadise schopte twee weken geleden Ozan Çolakoğlu en Sertab Erener van de eerste plaats met de single Dım Dım. Toch vind je die single sinds kort tussen de FunX XTips. Vergeet dus niet te stemmen als je het nummer leuk vindt!

Hadise schakelde voor de video van Biz Burdayız weer haar zus Hülya in als regisseuse. Zij is ook verantwoordelijk voor Hadise's eerdere videoclips 'Aşk Kaç Beden Giyer' en 'Mesajımı Almıştır O'. Inmiddels is ook de eerstvolgende single van de zangeres bekend. Het wordt de track 'Parfüm' die hoogstwaarschijnlijk in oktober wordt uitgebracht.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/PZs3hKsj5tk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie