Music

Adje: "Papa Sloddervos moet wat love uitdelen"

  1. Newschevron right
  2. Adje: "Papa Sloddervos moet wat love uitdelen"
Het was een vroegertje voor Reverse en Adjedonnie vanmorgen! De twee kwamen langs in Start! om te vertellen over de nieuwe EP 'IKKEBENQUICKATHAN' van Adje en hun showcase in Fame aanstaande zaterdag. Omdat de Musicstore deze maand de deuren sluit, vroeg Fernando hen naar de toekomst van de muziekindustrie. Waar gaat het heen? Hoe lang zal de cd nog blijven bestaan?

Valentijn

Adje maakte van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen voor Valentijnsdag. Hij komt 14 februari met een Valentijnsingle en koppelde daar spontaan een actie aan. Adje beloofde on air het volgende: “Papa Sloddervos moet wat Love uitdelen. Voor de dame die geen Valentijn heeft, je weet toch, die een beetje dying is op die dag, stuur een e-mail, doe iets flex en misschien kom ik wel een halfuurtje, uurtje met je chillen.” Waarop Reverse uitriep: “Zo kort!” .Op de vraag van Fernando of hij niet ook vindt dat Reverse als artiest in Amerika hoort, zegt de producer: “Ik vind Nederland nog steeds een uitdaging. Ik vind dat ik moet doen wat ik moet doen, ik heb een aantal verplichtingen hier die ik moet nakomen en dan ga ik het zeker wel proberen in Amerika.”

Maar ook deze gasten kwamen er niet onder uit. Het kruisverhoor. Wie stuurde Adje met een enkeltje naar de maan? Voor welk tv-programma blijft Reverse thuis? Beluister hier het kruisverhoor!

Ster advertentie
Ster advertentie