Music

Is Kanye West dood of leeft hij nog?

  1. Newschevron right
  2. Is Kanye West dood of leeft hij nog?
Vanochtend ging het gerucht op internet dat Kanye West om het leven was gekomen bij een auto ongeluk in Los Angeles. Op Twitter was 'Kanye West Died' de meest ingetikte zoekterm. Maar het blijkt allemaal een leugen. Mister West leeft nog!

Het is hoogstwaarschijnlijk begonnen met een broodje aap verhaal op 4chan.com dat als een lopend vuurtje ging. In het nieuwsbericht stond dat Kanye West woensdagochtend om het leven was gekomen bij een ongeluk met twee luxe auto's. Er was één dode (Kanye), één gewonde en twee anderen die mee moesten naar het politiebureau. Er werd zelfs vermeld dat een officier van de Los Angeles Police Department als ooggetuige genoemd bij de crash tussen de rode Ferrari en de witte Porsche.

Kanye's vriendin Amber Rose was furieus toen ze het bericht las en nam het op Twitter op voor haar vriend. Ze schreef het volgende:

"This RIPKanyeWest topic is not funny and its NOT TRUE! He has people like myself and his family that love him very much.

Its in extreme poor taste to have that as a trendy topic. It’s totally disrespectful to make up a story like this where all human and we all make mistakes and to say someone died cuz of a mistake is ridiculous. U wouldn’t want someone to say that about u. Or someone u love it’s not funny."


Kanye West is overigens niet het eerste slachtoffer van een internetdood. Dit jaar gingen Matt Damon, Natalie Portman, Lil Wayne en Miley Cyrus hem al voor.

Afgelopen week ging nog een korte film van Kanye West in premiere die een paar dagen later alweer van zijn blog verwijderd werd. Maar wij hebben 'm natuurlijk voor je:

Spike Jonze Ft. Kanye West - We Were Once A Fairytale

Ster advertentie
Ster advertentie