Music

Grande Vue de diXte

  1. Newschevron right
  2. Grande Vue de diXte
Grande wie? Grande Vue! Dat zijn de producers Bas Kunnen en Idriss Rouchiche. De naam Grande Vue staat voor een brede (muzikale) visie en dat heeft te maken met het feit dat beide producers vanuit een andere achtergrond opereren. Idriss komt uit de urban hoek en Bas komt uit de dance wereld. Zij leerden elkaar kennen via één van de vele remixprojecten van Idriss Rouchiche. Sindsdien hebben zij het contact onderhouden. Beide achtergronden komen bijeen in De DiXte Take It Away!

De track is de themesong van het WK Amsterdam en wordt gebruikt in de zomerpromo van FunX. Leo Tan zorgt voor de vocals. De op Sint Maarten geboren Leo Tan is bekend van de Spinmasters remix van Never Again.
{youtube}V_LWqMA8XWk{/youtube}
De song wordt binnenkort door een zonnige officiële clip ondersteund. De opnames voor de videoclip van Take It Away vonden namelijk plaats op Curacao. Enkele beelden met Leo Tan zijn op zaterdag 24 mei opgenomen in de studio van Bas Kunnen.

Naast de radio-versie van de Take It Away zijn er remixen gemaakt door o.a. Melvin Reese & Greed ‘n Pride, Benny Royal en Bas Kunnen. Ook Ultimix uit de VS (bekend van remixes van o.a Rihanna) heeft interesse getroond.

Er staan diverse optredens in de planning, waarvan er al twee bekend zijn; WK Amsterdam (31/05 – 01/06) en het Zomercarnaval Rotterdam (25/07 – 26/07).
Ster advertentie
Ster advertentie