Music

Mariah richt babykamer in

  1. Newschevron right
  2. Mariah richt babykamer in
Het pasgetrouwde stel laat er geen gras over groeien. Mariah en Nick kennen elkaar nog niet zo lang, zijn vorige week getrouwd en zijn nu al bezig met een babykamer!

The Daily News werd getipt door anonieme bronnen dat de assistent van Mariah aan het bellen was met een hippe babyzaak in New York. En dat doe je natuurlijk niet zomaar! Lees hier verder over de babyplannen!

De assistent van de diva belde met de chique kinderboetiek Petit Trésor in Los Angeles. Deze winkel heeft ook de inrichting verzorgt voor de babykamer van J-Lo en Marc Anthony. De assistente van de 38-jarige zangeres zou gevraagd hebben om staaltjes stof te sturen met een vlinderthema, niet vreemd voor een artieste die haar zesde studioalbum uit 1997 'Butterfly' noemde.

Onlangs stapten Carey en de elf jaar jongere Cannon onverwacht in het huwelijksbootje op de Bahama's. Hiermee verrasten de tortelduifjes, die elkaar pas kort kennen, vriend en vijand. De manager van de nog kinderloze Carey, Benny Medina, ontkende tegenover de krant echter dat het koppel al werkt aan gezinsuitbreiding. (Bron: Daily News)
Ster advertentie
Ster advertentie