Music

Zoon van Eazy-E: "Er komt nieuwe Eazy-E muziek aan, dankzij A.I."

foto: Christiaan Triebert
  1. Newschevron right
  2. Zoon van Eazy-E: "Er komt nieuwe Eazy-E muziek aan, dankzij A.I."

Lil Eazy-E, de zoon van Eazy-E, heeft onthuld dat N.W.A-fans binnenkort mogelijk nieuwe muziek van zijn overleden en legendarische vader kunnen verwachten. Dat allemaal dankzij de wonderen die kunstmatige intelligentie mogelijk maakt.

VERBORGEN NUMMERS

Eric Darnell Wright Jr., beter bekend als Lil Eazy-E, sprak hierover met TMZ tijdens de ceremonie voor de naamsverandering van een straat in Compton ter ere van zijn vader. Hij vertelde dat A.I. een belangrijke rol zou kunnen spelen bij de uitgave van deze muziek. "We zullen zien", antwoordde hij op de vraag over de mogelijkheid van nieuwe muziek. "Er zijn enkele verborgen nummers, dus we bekijken hoe we die uit kunnen brengen."

Check het hele interview hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EAZY STREET

Afgelopen woensdag veranderde de stad Compton officieel de naam van "Auto Drive South's 100 Block" naar "Eazy Street", ter ere van de oprichter van Ruthless Records. "Compton heeft een rijke geschiedenis, maar veel mensen kennen die niet. Ik denk dat het meest recente stukje geschiedenis van Compton die van hiphop is", zei Alonzo Williams, een oude jeugdvriend van Dr. Dre. "Aangezien het dit jaar het 50-jarig jubileum van hiphop is, leek het me een goed idee om dit voor te stellen aan de gemeenteraad, en zij waren enthousiast over het idee."

Ster advertentie
Ster advertentie