Music

Duurste Turkse videoclip ooit: Murat Evgin - Mektup

  1. Newschevron right
  2. Duurste Turkse videoclip ooit: Murat Evgin - Mektup
In 'Mektup' zingt Murat Evgin over de tijd waarin het allemaal aan kwam op handje vasthouden, rozen drogen en stiekem brieven naar elkaar sturen. Het is de duurste Turkse videoclip ooit geworden en dat is ook wel te zien.

De videoclip bevat scenes die met een 16mm film opgenomen zijn, waardoor de jaren '50 terug lijken te keren. De animaties waren in handen van Arda Kutlu, het brein achter de animaties van de duurste Turkse film 'G.O.R.A.'.

In de videoclip speelt niet alleen Murat Evgin, maar ook de jonge actrice Pelin Batu. Murat vond het een eer dat actrice Pelin Batu met hem samen wilde werken. Dit is overigens niet de eerste bekende actrice die een rol in Murat Evgin's video krijgt. Hiervoor had hij het al voor elkaar gekregen om de bekende actrice Hülya KoçyiÄit in zijn clip voor het nummer 'Åehit' te krijgen.

De hele videoshoot vond plaats voor het PTT gebouw in Sirkeci, (Istanbul). De directeur van de PTT heeft daarom besloten om een aandenken voor het liedje 'Mektup' uit te brengen. Murat Evgin zag het niet aankomen, maar er zijn speciale postzegels gedrukt als aandenken aan zijn track 'Mektup'!

Meer nieuwe videoclips vind je op www.TurkStars.nl!


Murat Evgin - Mektup

{youtube}dJPm_jhS9BY{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie