Music

Inna verleidt camera's met grote bos krullen

  1. Newschevron right
  2. Inna verleidt camera's met grote bos krullen
Inna weet de camera's weer op zich te vestigen met een grote bos (nep)krullen, haar gebruikelijke sexy poses en haar betoverende glimlach. De Roemeense zangeres lanceerde onlangs een filmpje van een fotoshoot die ze liet maken door fotograaf Edward Aninaru. Hij is tevens verantwoordelijk voor alle albumart van Inna's aankomende cd I Am the Club Rocker, die vanaf 15 september in de winkels ligt.

Edward Aninaru heeft voor de albumart van Inna flink wat uit de kast gehaald. Volgens de het dagblad Libertatea was het met €15.000,- de duurste Roemeense albumshoot ooit. Er waren meer dan 50 mannelijke en vrouwelijke fotomodellen ingeschakeld door de fotograaf. Het eindresultaat zijn twee verschillende foto's. Een ongecensureerde versie die uitgelekt is op het internet en de officiële artwork van het nieuwe Inna album die hieronder staat.



Op I Am the Club Rocker staan onder andere de bekende singles Sun Is Up en Club Rocker. Ook vindt je de Club Rocker remix met Flo Rida. Dit is tevens de eerste keer dat Inna samengewerkt heeft met een rapper.

Ster advertentie
Ster advertentie