Music

UPDATE: De Turkse Esmee Denters: Aslı Güngör

  1. Newschevron right
  2. UPDATE: De Turkse Esmee Denters: Aslı Güngör
Bijna een week geleden kwam ik het liedje 'Unutamam' van ene Mustafa Ceceli tegen in een Turkse Chart. Unutamam betekent 'ik kan het nooit vergeten'. Prachtig als titel, en helemaal mooi als blijkt dat het op de cd staat van het ENBE orkest. Maar op datzelfde album stond nog een nummer. Eentje die ik maar niet uit mijn hoofd krijg. En daar gaat deze blog dan ook over..

Gisteren speelden mijn youtube kriebels weer op omdat er niets leuks op TV was. Dus begon ik mijn zoektocht naar meer liedjes van het ENBE orkest, en ontdekte dat ze een paar dagen geleden een nieuwe single hadden gereleased. Vanaf het moment dat ik dat liedje hoorde ben ik eigenlijk fan van ENBE.

Het liedje heet Kalp Kalbe Karsi, en betekent zoiets als 'Twee harten tegen(over) elkaar'. Het ENBE orkest speelt, maar de Turkse Esmee Denters: Aslı Güngör en zanger Ferhat Göçer (best verkopende artiest van 2007) zingen. Ze hebben samen (live) opgetreden bij de Turkse TV zender Kanal D met dit liedje. Leuk detail: Dit liedje is toevallig ook hetzelfde nummer dat Aslı Güngör zo bekend heeft gemaakt op Youtube...

UPDATE

De clip is uitgekomen!!

Kalp Kalbe Karsi (Ft. Ferhat Göçer) | Twee harten tegenover elkaar
{youtube}UJEKna0g5KY{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie