Music

'Why This Kolaveri Di' levert succesvolle covers op

  1. Newschevron right
  2. 'Why This Kolaveri Di' levert succesvolle covers op
De Tamilsound van 'Why This Kolaveri Di' is al een aantal maanden de populairste internetsong van India. Het is de titeltrack van de Tamilfilm '3' die later dit jaar uitkomt. Hierin speelt acteur Dhanush de hoofdrol. Hij is tevens de zanger en schrijver van het populaire lied. Samen met producer/componist Anirudh Ravichander hebben ze de track in twintig minuten opgenomen. Om precies te zijn in de studio van de beroemde Indiase producer A.R. Rahman.

Woedend

Dhanush zingt in Why This Kolaveri Di dat hij gedumpt wordt door zijn woedende vriendin. Dat verklaart gelijk de titel 'Why This Kolaveri', wat letterlijk vertaald wordt als 'Waarom deze moordlustige woede, meisje?'. De beroemde actrice Shruti Haasan speelt de woedende vriendin in Tamil 3.

{source}
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/YR12Z8f1Dh8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Covers

Het succes van Why This Kolaveri Di zet nog steeds door, mede dankzij de vele covers die opduiken op het internet. FunX Desi heeft onlangs een aantal versies voor jou op een rijtje gezet.

Zoontje van Sonu NigamR&B Mix van UK Desi Artiest ArjunPunjabi Mix van Desi Touch & JSL SinghVrouwelijke versie van de muziekformatie GigDad uit MumbaiWorld Remix met o.a. N.A.T., Poppa Biggie en zanger Priyesh DhoolabGodsdienstige Krishna Versie van Dr. Utpal Jivrajani

Ster advertentie
Ster advertentie