Music

Akon: "Christina Aguilera geen partij voor Lady Gaga"

  1. Newschevron right
  2. Akon: "Christina Aguilera geen partij voor Lady Gaga"
"Ach man, dat is toch geen waardige tegenstander!" In een interview met VIBE magazine doet Akon een aantal opmerkelijke uitspraken over Christina Aguilera. De blondine is momenteel bezig met haar comeback, maar de Senegalese zanger zegt dat ze geen partij is voor zijn kroonjuweeltje Lady Gaga.

"Jullie geven Christina te veel vertrouwen. Ze had altijd haar eigen manier van zingen en ook haar look was helemaal Aguilera, maar dat is nu anders. Sinds Gaga rondloopt staat de muziekwereld op zijn kop."

Akon vindt dat Christina van haar oude imago is afgestapt en nu iets te veel Gaga-achtig probeert te worden. Hij hoopt dan ook dat haar nieuwe album Bionic meer te bieden heeft dan de up-tempo/electro pop/bad girl tracks zoals de eerste single 'Not Myself Tonight'.

Oude Christina

"Eigenlijk is ze een hele getalenteerde zangeres. Ze kan heel veel met haar stem. Daar ligt het dan ook niet aan. Ze moeten meer in zichzelf geloven. Soms heb ik het idee dat ze zich onzeker voelt door het succes van Gaga en daardoor vergeet dat ze al succes had voordat Gaga uitkwam.

Akon noemt Christina een zangeres die niets hoeft te bewijzen of zich enigszins moet meten met een ander. Ook mist hij de oude Christina Aguilera. Die vond hij beter dan de nieuwe. Over een samenwerking met Gaga is hij niet te spreken: "Het is onmogelijk om een goede track te maken als beide artiesten exact dezelfde muziek proberen te maken."

2008

De hele strijd tussen de twee werd in 2008 aangewakkerd toen Christina Aguilera in een interview zei dat haar nog niet duidelijk was of Lady Gaga een man of een vrouw is. Lady Gaga trok zich er destijds weinig van aan. Haar fans begonnen daarentegen een strijd tegen Aguilera en haar imago. Ze beschuldigden Christina van het kopiëren van de Gaga-look. Misschien dat deze oude kwestie weer nieuw leven in wordt geblazen door Akon.

Let the battle begin! Wie kies jij: Lady Gaga of Christina Aguilera?

Ster advertentie
Ster advertentie