Music

Ciara doet het met JT in de Xtips!

  1. Newschevron right
  2. Ciara doet het met JT in de Xtips!

Ciara en Justin Timberlake stormen samen de Xtips binnen op nummer 10 met Love and Sex and Magic. JT heeft samen met Ciara deze track opgenomen voor haar album Fantasy Ride. Met JT op de beat en vocals samen met Ciara is Love and Sex and Magic een single met electro en dance invloeden geworden.



Videoclip
De opnames van de clip waren een paar weken terug in NY. Diane Martel neemt de productie van de video op zich. Zij produceerde eerder voor Ciara de clips Promise en Like a Boy. Check hier een verborgen opname van de shoot van de clip:
{youtube}OocHdYphR54{/youtube}

FantasyRide
Op haar derde album werkt Ciara niet alleen met Justin Timberlake, maar ook met andere producers en artiesten zoalsTricky, Darkchild en T-Pain. Ciara brak in 2004 door met haar album Goodies met de hits 1,2 Step ft. Missy Elliot, Oh ft. Ludacris en Goodies ft Petey Pablo.


Ciara featuring…
Love and Sex and Magic is voor Ciara de derde single van haar album Fantasy Ride. Haar eerste twee singles bracht ze ook al uit met gastartiest. Met de eerste single Go Girl was ze samen te horen met T-Pain en aan haar tweede single Never Ever werkte Young Yeezy mee.


JT als producer
Love and Sex and Magic is de eerste solo productie van Justin Timberlake als producer. Hij heeft het nummer gedeeltelijk geschreven en volledig geproduceerd. Het produceren heeft JT afgekeken van Timbaland met wie hij samen zijn album FutureSex/Love Sounds produceerde.


Gastoptredens
Justin Timberlake leent zichzelf wel vaker uit voor een gastoptreden. Zo is hij deze week ook in de X-chart te vinden met Rehab samen met Rihanna. En op FunX kan je naar JT en TI luisteren met het emotionele Dead en Gone. Ook Madonna en 50Cent mogen op Justin zijn lijst met gastoptredens niet ontbreken!

Ster advertentie
Ster advertentie