Music

Deze twee wereldberoemde artiesten gaan met elkaar trouwen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Deze twee wereldberoemde artiesten gaan met elkaar trouwen

Love is in the air! Een paar weken geleden stapte Gucci Mane in het huwelijksbootje en nu is er opnieuw een rapper die gaat trouwen. Niemand minder dan Offset van Migos! Tijdens een optreden is hij op één knie gegaan voor zijn vriendin. Maar wie is de gelukkige?

onverwacht

De mannen van Migos waren bezig aan een dikke show tijdens Power 99 Powerhouse toen Offset een peperdure ring uit zijn broekzak toverde. Zijn vriendin Cardi B had toen nog helemaal niets door. Offset was er klaar voor. Hij tikte haar aan, maakte het doosje open en ging op één knie...

vreugde

Het duurde niet lang voordat Cardi B doorhad wat er gebeurde. Ze zei natuurlijk 'ja' en Offset schoof de ring van 8 karaat om haar vinger. Ze was zo blij dat ze begon te schreeuwen en te springen. Ook het publiek kon het niet geloven en massaal begonnen ze te schreeuwen en foto's te maken. Later schreef Cardi B op Instagram: "Jezus Christus ik ben zo emotioneel. Ik hou zoveel van jou Offset. Bedankt dat je het in me zag zitten vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten. Voor het geven van advies, het (muzikaal) vormen van mij en voor het houden van mij. Jij bent zo'n geweldige man voor mij, voor jouw familie, vrienden, kids... Je bent extreem getalenteerd. Ik kan niet wachten totdat ik voor altijd bij jou kan zijn..."

Ster advertentie
Ster advertentie