Music

L'Algérino releast Va Bene van de Taxi 5-soundtrack

foto: youtube/lalgerino
  1. Newschevron right
  2. L'Algérino releast Va Bene van de Taxi 5-soundtrack

De langverwachte videoclip van L'Algérino's nieuwe single Va Bene is uitgekomen! De track is een samenwerking met DJ Kore en speciaal gemaakt voor de komische film Taxi 5.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soundtrack

Va Bene van L'Algérino is de eerste videoclip van de Taxi 5-soundtrack die uit is gebracht, maar de kans is groot dat er binnenkort nog meer dikke tunes verschijnen. Zo speelt bijvoorbeeld Soprano een rol in de film die in april uitkomt, dus de kans is groot dat hij ook op de soundtrack van Taxi 5 komt te staan.

Rap en Taxi

De hilarische taxifilms hebben een legendarische status in Frankrijk. De film creëerde veel aandacht voor Franse rapmuziek van artiesten zoal IAM, Booba, Rohff en 113, maar zorgde ook voor kleur in de Franse filmwereld.

Taxi 5

In het vijfde deel van Taxi zien we hoe een nieuwe politieagent een groep Italiaanse overvallers probeert te vangen. Het enige probleem: zij rijden in Ferrari's. Daarom maakt hij gebruik van een overdreven opgevoerde Franse auto en zijn levensgevaarlijke rijstijl. Verwacht gestoorde achtervolgingen met Ferrari's, het einde van het leven voor veel Franse auto's en héél veel humor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie