Music

Hef: "Dat raakt je gewoon als iemand fuckt met je kunst"

  1. Newschevron right
  2. Hef: "Dat raakt je gewoon als iemand fuckt met je kunst"

"Mijn afgelopen vijf jaar is tien jaar in een normaal mensenleven, er is heel veel gebeurd. Het hele heet worden, de beste genoemd worden, twijfels, kritiek, je kind," vertelde Hef aan Riza en Q-Bah bij Weekend Wax. Hij moest leren omgaan met de kritiek die hij af en toe kreeg, ook al was het niet veel.

Don't give a fUck

"Ik geef ook geen fuck totdat ik ergens energie in stop, dat aan iemand geef en die zomaar bullshit over gaat praten. Dat raakt je gewoon als iemand fuckt met je kunst. Als tussen die 4000 reacties één persoon tussen zit die zegt: Hef is kaka, dan denk ik van waaaaa."

"Ik dacht misschien zijn de mensen nu wel moe van Hef"Geluksgetal 13

Hef releaste in december zijn derde album 13. Het is blijkbaar een geluksgetal voor hem want de cd werd goed ontvangen door z'n fans. Zelf had hij het niet verwacht: "Ik dacht misschien zijn de mensen nu wel moe van Hef."

De rapper droeg zijn nieuwe single Droom onlangs voor bij De Wereld Draait Door , een plek waar hij nog niet eerder heeft opgetreden. "Droom is gewoon een liedje waardoor ik nu m'n gezicht kan laten zien op plekken waar ik nog niet ben geweest."

"Denk 10 keer na voordat ik iets over vrouwen schrijf"

Minder grof

Nu hij een dochtertje heeft houdt hij hier ook meer rekening mee bij het schrijven van z'n lyrics. "Ik kon eerst niet over bitches rappen. Ik dacht ik heb een dochter, straks gaat ze ook rare dingen doen. Dat speelt allemaal. Als ik nu over vrouwen praat dan denk ik er 10 keer over na voordat ik 't schrijf. "

Ster advertentie
Ster advertentie