Music

Ali B werkt opnieuw samen met Lenny Kuhr

  1. Newschevron right
  2. Ali B werkt opnieuw samen met Lenny Kuhr
De aflevering van Ali's succesvolle tv-show Ali B Op Volle Toeren heeft hem een samenwerking opgeleverd met Lenny Kuhr. In een interview laat de 61-jarige zangeres weten dat het misschien zelfs twee nummers worden.

Ali B en rapper Keizer namen in het tv-programma het Lenny Kuhr-lied 'De Troubadour' onder handen. De track haalde na het programma de Nederlandse hitlijsten. Lenny maakte haar versie van Keizer's hitsingle Mama Sorry.

Vernieuwing

Ali B Op Volle Toeren zette Lenny Kuhr aan het denken en veranderde naar eigen zeggen haar denkwijze over muziek. "Ik streef mijn hele leven al naar vernieuwing, want ik hou helemaal niet van telkens maar terugblikken op oude successen. Ik werd door het programma gedwongen buiten mezelf te treden, mijn veilige haven te verlaten."

Liefdeslied

Lenny Kuhr weet nog niet hoe het nummer met Ali B gaat heten. Wel is er een grote kans dat de track op haar nieuwe cd Liefdeslied komt te staan die gepland staat voor oktober.

Tweede seizoen

Na het overweldigende succes van Ali B Op Volle Toeren, wordt al gesproken over een tweede seizoen. Welke Nederlandse iconen daarin verschijnen is nog onbekend. Ook verschijnt deze maand een cd met alle nummers van het eerste seizoen Ali B Op Volle Toeren.

Ster advertentie
Ster advertentie