Music

Rihanna struikelt over eigen been tijdens concert

  1. Newschevron right
  2. Rihanna struikelt over eigen been tijdens concert
Rihanna maakte tijdens een optreden een smak op de grond. De zangeres bleef met een voet achter de andere haken toen ze over het podium heen liep. Ze viel op haar knieën en ving de klap nog met haar handen op. Ze stond op, ging door met zingen en lachte als een boer met kiespijn.
Cee Lo is de openingsact van Rihanna's Loud tour. De zanger heeft echter al aangegeven niet meer voor haar te kunnen optreden. Hij heeft namelijk verplichtingen voor tv-opnames van The Voice of America en moet ook aan zijn nieuwe album beginnen. In de New York Times werd het volgende stukje geciteerd van zijn woordvoerder: “He always puts 100 percent into his work and with the requirements and time commitment to ‘The Voice,’ on top of heading back into the recording studio and an upcoming book, he feels that he wouldn’t give his fans the show that they deserve."
Rihanna maakte tijdens een optreden in Engeland een flinke smak op de grond. De zangeres bleef met een voet achter de andere haken toen ze over het podium heen liep. Ze viel op haar knieën en ving haar bovenlichaam nog met haar handen op. Ze stond op, ging door met zingen en lachte als een boer met kiespijn.

Ook Cee Lo maakte tot voor kort deel uit van Rihanna's Loud tour als openingsact. De zanger heeft aangegeven niet meer voor haar te kunnen optreden. Hij heeft namelijk verplichtingen voor de tv-opnames van The Voice of America en moet ook aan zijn nieuwe album beginnen. In de New York Times werd het volgende stukje van zijn woordvoerder geciteerd: “He always puts 100 percent into his work and with the requirements and time commitment to ‘The Voice,’ on top of heading back into the recording studio and an upcoming book, he feels that he wouldn’t give his fans the show that they deserve."


Ster advertentie
Ster advertentie