Music

VIDEO: J Balvin en Bad Bunny hebben het gemunt op je vriendin

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: J Balvin en Bad Bunny hebben het gemunt op je vriendin

Mannen, laat je dame de komende maanden nergens alleen. Latin lovers J Balvin en Bad Bunny zijn op jacht naar je girl, als we hun nieuwe single 'Si Tu Novio Te Deja Sola' mogen geloven. De titel zegt het al: 'Als je vriend je alleen laat'. Heren jullie weten wat je te doen staat!

Wie is J Balvin

Liefhebbers van FunX kennen de muziek van J Balvin wel. Voor de luisteraars die de afgelopen jaren zonder internet zaten of door werk- of schoolstress last hebben van geheugenverlies volgt toch een korte introductie: J Balvin werd geboren in Colombia, om precies te zijn in de Pablo Escobar-stad Medellín. Hij woont inmiddels al langer dan tien jaar in de Verenigde Staten, heeft twee Latin Grammy's op zak en je kent hem van de FunXhits 6AM, Bobo, Ginza, Tranquilla, Ay Vamos en de single Sigo Extrañándote waarvan de videoclip twee weken geleden uitkwam.

Bad Bunny

Bad Bunny klinkt als een beroemd tekenfilmfiguur, maar niets is minder waar. De zingende rapper uit Puerto Rico brak in 2016 definitief door met Arcangel op 'Tu No Vive Asi' en begon dit jaar extreem goed met de videoclip van zijn solosingle Soy Peor, die inmiddels al de 84 miljoen views is gepasseerd.

Ster advertentie
Ster advertentie