Music

Sjaak en Big2 lanceren videoclip 'Ik Ga Lekker'

  1. Newschevron right
  2. Sjaak en Big2 lanceren videoclip 'Ik Ga Lekker'
Sjaak en Big2 lanceren met 'Ik Ga Lekker' een nieuwe videoclip voor de Nederlandse film De President. Het is de opvolger van 'Gek', de samenwerking tussen Jayh en Kleine Viezerik. Beide tracks dienen ter promotie van de film die donderdag 15 september in première gaat.



In De President is de Nederlandse regering moe geworden van het eindeloze prietpraat. Ze besluiten het koningshuis en meerpartijendemocratie af te schaffen en Nederland uit te roepen tot republiek. Een handjevol illegalen, waaronder de Marokkaanse Joes (Achmed Akkabi) en zijn neef Hamid (Najib Amhali) werken op het land. Op een dag valt de politie binnen op de asperge/stripclub-boerderij waar ze werken. Tijdens de paniek van de inval redt Joes zijn grote liefde Mila, maar verliest daarbij zelf het bewustzijn.

Als Joes wakker wordt is hij plotseling een nationale held. Presidentskandidaat Vlonder wil de Marokkaan als Running Mate voor de aankomende verkiezingen. Eigenlijk heeft Joes daar geen zin in, maar geldwolf Hamid haalt hem over. Het loopt uiteindelijk anders dan het tweetal dacht. Door de ondoordachte uitspraken van Joes, wordt hij naar voren geschoven als presidentskandidaat. Ze winnen, Joes wordt president, maar is hij wel geschikt om Nederland te leiden?

De President draait vanaf 15 september in de bioscoop. Meer info via Facebook en Twitter!

Ster advertentie
Ster advertentie