Music

Internet Money de Dixte met track 'Lemonade'

foto: Youtube: Lyrical Lemonade
  1. Newschevron right
  2. Internet Money de Dixte met track 'Lemonade'

Deze week is de track Lemonade de aller DiXte. Muziekcollectief Internet Money werkt samen met Don Toliver, Gunna en Nav op de nieuwe tune. Het melodische nummer is onderdeel van het nieuwe album van Internet Money genaamd B4 THE STORM, dat vorige week uitkwam. De track heeft een typische Amerikaanse sound waar je lekker op kunt viben. Je zult deze tune vaker gaan horen op FunX, want Lemonade is de DiXte van de week!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Clip

Niet alleen de muziek heeft Amerikaanse invloeden, de clip is ook typisch Amerikaans. De video is geschoten door Cole Bennett, een videomaker die je onder andere kunt kennen van de muziekvideo's van Juice WRLD's Lucid Dreams en Lil Tecca's Ransom.

Internet Money

Internet Money is een muziekcollectief dat in 2016 van de grond kwam. Het collectief bestond toen alleen uit producers, onder wie Nick Mira die je kunt kennen van hits als Lucid Dreams en Ransom. Tegenwoordig bevat Internet Money ook artiesten. Op hun nieuwe album staan meer samenwerkingen, waaronder met Juice WRLD, Trippie Redd, Gunna, Future en andere artiesten.

Ster advertentie
Ster advertentie