Music

Fans willen Tekashi 6ix9ine helpen ontsnappen uit de gevangenis

foto: facebook/break6ix9ineoutofjail
  1. Newschevron right
  2. Fans willen Tekashi 6ix9ine helpen ontsnappen uit de gevangenis

Meer dan 14.000 mensen zijn geïnteresseerd in de Facebookpagina Break 6ix9ine out of jail. Er staan nog geen Prison Break-achtige tactieken om Tekashi 6ix9ine uit een New Yorkse gevangenis te helpen ontsnappen, maar wie weet verschijnt er straks wel een strategie die de politie waarschijnlijk ook uitgebreid zal nalopen. In de groep wordt momenteel vooral vaak FREE 6ix9ine! geschreven door aanhangers. Tegenstanders schrijven uitgebreid waarom de rapper juist vast zou moeten blijven zitten.

Nine Trey Gangsta Bloods

Tekashi zit nu al bijna twee weken vast. Hij werd op zondag 18 november samen met zijn manager en een aantal zakenpartners gearresteerd wegens een aantal verschillende redenen zoals gewapende overvallen, drugshandel en nog veel meer. Ze zouden samen een criminele organisatie vormen die Nine Trey Gangsta Bloods zou heten.

Prison Break

Fans hebben nu wel een Prison Break-achtige Facebookpagina opgericht voor Tekashi 6ix9ine, maar wil de rapper wel ontsnappen? In de gevangenis is hij al bedreigd door een Crips-bendelid, maar buiten de deuren van zijn cel staan heel veel mensen hem op te wachten.

Levenslang

De rechtszaak van Tekashi 6ix9ine zal pas 4 september 2019 plaatsvinden, omdat de advocaten veel tijd zeggen nodig te hebben om goed onderzoek te doen. Ze gaan onder andere zijn social media-kanalen checken. Mocht Tekashi uiteindelijk schuldig worden bevonden, dan kan hij 32 jaar of zelfs levenslang de cel in gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie