Music

Relapse 2 belooft écht wat

  1. Newschevron right
  2. Relapse 2 belooft écht wat
Terugkijkend op 2009 kunnen we rustig stellen dat Eminem na vijf jarig afwezigheid niet zo keihard terug is gekomen zoals de fanatiekere hiphopliefhebber wilde of hoopte.

Het was een goede zet om Dr. Dre als grote man achter de knoppen te zetten. Het comeback album scoorde goed en ging in Amerika twee miljoen keer over de toonbank. Helaas brachten de heren weinig vernieuwing met Relapse.

Relapse 2 moet dat wel gaan doen. Het goede nieuws dat Just Blaze redelijk fanatiek met de man uit Detroit bezig is was al bekend, maar maakt het niet minder geniaal. Just's beats zijn groots en episch, waar Dre's producties de laatste jaren met regelmaat wat koud en 'overgeproduceerd' overkomen. Daarnaast vertelde Eminem's vaste dj The Alchemist dat er een andere big shot bezig is met Em: DJ Khalil. Zoals bekend was dat volgens Lijn5 één van dé producers van 2009.

Fans van het eerste uur zullen vooral de mindstate van de rapper, die meer dan 80 miljoen platen verkocht, waarderen: “The punchline game is really back.” Wanneer Relapse 2 dit jaar precies gaat verschijnen is nog niet bekend.

Lil Wayne, Eminem, Drake & Travis Barker - Drop The World & Forever:


Ster advertentie
Ster advertentie