Music

50 Cent wil duet met Susan Boyle

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent wil duet met Susan Boyle
Na het grote succes van Susan Boyle's debuutalbum blijven de aanvragen voor een duet aanvliegen. Een van de meest opvallende namen is waarschijnlijk 50 Cent. De 34-jarige rapper, die na negen schoten wereldberoemd werd, noemt Susan cool en wilt haar mee uitnemen naar de club.

"Susan Boyle is hot en daarom moet ik een track met haar opnemen. Dat zou ongetwijfeld een hit worden. Ze heeft een geweldige stem en met mijn raps erbij zou het dak eraf gaan."

Fifty zegt verder dat hij open staat voor nieuwe invloeden in zijn muziek en hoopt dat Susan dat ook zo ziet. Ook wilt hij de zangeres meenemen naar de clubs en haar laten zien hoe zijn wereld eruit ziet.

Na Susan Boyle's opmerkelijke optredens bij Britain's Got Talent bracht de Britse huisvrouw een debuutalbum uit dat binnen de kortste tijd platina werd. In de Amerikaanse hitlijsten stond haar album binnen twee weken op een eerste plaats met meer dan drie miljoen verkochte exemplaren. De video's waarin ze zingt zijn al meer dan 300 miljoen keer bekeken op YouTube.

Susan Boyle treedt op bij America's Got Talent

Ster advertentie
Ster advertentie