Music

FOTO`S: Shakira aangevallen door een zeeleeuw

  1. Newschevron right
  2. FOTO`S: Shakira aangevallen door een zeeleeuw
Shakira is gisteren aangevallen door een zeeleeuw. De zangeres kwam er goed vanaf met lichte schrammen na het vluchten. Het incident vond plaats toen ze besloot een aantal zeeleeuwen en zeehonden van dichtbij te bekijken. De Colombiaanse vond de dieren naar eigen zeggen ontzettend schattig. Daarom wilde ze een van hun aaien.

Plotseling sprong een van de dieren ontzettend snel uit het water en belandde op 30 cm van haar voet. De zangeres vertelde op haar Facebook-pagina wat er gebeurd was: "De zeeleeuw keek me recht in mijn ogen aan, brulde en probeerde me vervolgens te bijten. Iedereen begon te schreeuwen, waaronder ik. Door de angst kon ik niet bewegen en bleef ik staan." Shakira's broer Tony schoot haar toen te hulp. Ze hielden allebei schrammen op hun handen en benen over aan het beklimmen van de rotsen toen ze op de vlucht sloegen.

De zangeres denkt dat het dier boos werd door haar Blackberry telefoon die schitterde in de zon. Het dier kan het aangezien hebben voor vis die ze hem niet wilde geven. "Wow! Het is grappig dat ik net een half uur geleden aan het klagen was bij m'n reisleider dat ik nooit wilde dieren van dichtbij te zien krijg bij avontuurlijke trips. Tja, dat kan ik nu niet meer zeggen!! Nu ga ik de pinguïns zien! Ik hoop dat zij een beetje vriendelijker zijn!`, aldus de geschrokken Shakira.


{gallery}blogs/marcel/pix/shakira{/gallery}
Ster advertentie
Ster advertentie