Music

Notorious acteur aangeklaagd door echtgenote

  1. Newschevron right
  2. Notorious acteur aangeklaagd door echtgenote
Hoofdrolspeler Jamal Woolard van de film 'Notorious' is blijven hangen in zijn rol. De 33-jarige acteur/rapper die hip hop icoon Notorious B.I.G. speelt wordt namelijk aangeklaagd voor het mishandelen van zijn vrouw.

Volgens The New York Post sloeg Jamal zijn echtgenoot Trina in het gezicht na een discussie over het late tijdstip waarop hij thuis kwam. In het politierapport verklaard Jamal dat zijn vrouw hem heeft uitgedaagd. "Ze bleef me duwen, dus sloeg ik haar."

Zijn schoonmoeder zegt er weinig van te geloven: "Hij zou haar nooit kunnen slaan. Zo zit Jamal niet in elkaar. Mijn dochter en Jamal hebben een goede relatie. Dit verhaal is verzonnen. Hij is een goede echtgenoot. Zoiets slechts kan hij onmogelijk gedaan hebben. Anders had mijn dochter het mij wel verteld."

Geweldadig verleden


Jamal Woolard heeft in een ver verleden al te maken gehad met de politie. In de tijd dat hij nog bekend stond als rapper 'Gravy' werd hij op een opmerkelijke manier in zijn achterwerk geschoten. Precies voor de deur van radiostation Hot '97 in New York waar hij die middag een interview zou geven. Ondanks alle pijn heeft Gravy toch het interview gegeven waarvoor hij kwam.

Gelijkenis met Biggy

Voor de rol van Christopher Wallace heeft Woolard wekenlang gewerkt met een acteer coach om de gezichtsuitdrukkingen van Notorious B.I.G. onder de knie te krijgen. In interviews zegt hij dat mensen die Biggy echt kennen, zoals Diddy, de gelijkenis zo sterk vonden dat ze de set verlieten.


De film Notorious draait vanaf 16 april in de Nederlandse bioscopen.


Trailer van de film 'Notorious'

Ster advertentie
Ster advertentie