Music

UPDATE: Concert Don Omar verzet naar 11 maart

  1. Newschevron right
  2. UPDATE: Concert Don Omar verzet naar 11 maart
UPDATE: Don Omar heeft zijn concert voor vrijdag 2 maart in Amstelborgh Borchland te Amsterdam moeten afzeggen. De rapper heeft via Twitter laten weten dat hij zijn paspoort is kwijtgeraakt in de Verenigde Staten. Het concert is verplaatst naar zondag 11 maart op dezelfde locatie. Voor meer informatie kan je terecht op concertgroup.nl


Don Omar
geeft zondag 11 maart een exclusief concert in Amstelborgh Borchland te Amsterdam. De rapper boekte het afgelopen jaar veel succes met hits als ´Danza Kuduro' en ´Taboo´. Onlangs bracht hij ook de track ´Hasta Que Salga El Sol´ uit voor de carnavalsperiode.

Het nummer ´Dutty Love´, dat vorig jaar op het internet was beland, is nu officieel naar buiten gebracht. Hierop zijn de vocals van zangeres Natti Natasha te horen. De zangeres is ook met Don Omar meegereisd naar Europa en trad afgelopen zaterdag nog samen met hem op in Londen.

Naast het optreden van de superster staan er verschillende support dj´s achter de draaitafels. Dj Sosa, Edwin From Colombia, Nicky Fouquet, The Freshmen, Mitchell Supreme en Nicky Bizzle zorgen voor de party vibes. Voor meer informatie over het concert kan je terecht op concertgroup.nl.

Don Omar en Natti Natasha in Londen (25-02-12)


Don Omar in Londen (25-02-12)
Ster advertentie
Ster advertentie