Music

Nicki Minaj en will.i.am werken samen: 'Check It Out'

  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj en will.i.am werken samen: 'Check It Out'
Ook will.i.am ontkomt niet aan een samenwerking met Nicki Minaj. Terwijl hij keihard werkt aan het nieuwe Black Eyed Peas album, maakt de rapper/producer ook tijd vrij voor solo projecten. Samen Nicki lanceren ze Check It Out.

De track staat op de Lime Light Exclusives 3 mixtape, van Young Money. Ook is er een grote kans dat Check It Out op Nicki Minaj's album Pink Friday komt te staan. Haar nieuwe cd ligt vanaf eind november in de winkels.

Voor Check It Out is een sample gebruikt uit het nummer Video Killed the Radio Star van The Buggles (1979). Volgens de website Desi Hits heeft will.i.am een klein stukje van de songtekst gepikt uit het Bollywood-nummer Koi Yahan Nache Nache (Somebody Dances Here, Somebody Dances There). Het gaat om het stukje Ohh-woah-oh-woah dat gebruikt is in het refrein. Onderaan dit bericht vind je beide tracks. Vind jij de samples terug?

Nicki Minaj Ft will.i.am - Check It OutThe Buggles - Video Killed the Radio Star (1979)Usha Uthup - Koi Yahan Nache Nache (Somebody Dances Here, Somebody Dances There)

Ster advertentie
Ster advertentie