Naar homepage
Music

Aventura populairder dan Lady Gaga?

  1. Newschevron right
  2. Aventura populairder dan Lady Gaga?
Als we de verkoopcijfers moeten geloven, is Aventura populairder dan Lady Gaga. De vier Latino's hebben meer kaarten voor hun concerten in de Madison Square Garden verkocht dan Gaga. Ze staan maar liefst 4 dagen in een uitverkocht stadion in New York. Hiermee schrijven de Dominicaanse bachatero's geschiedenis. Slechts enkele artiesten zoals Madonna hebben dat eerder voor elkaar gekregen.
Bekijk de video hier!


Groot aantal bezoekers
Gisteravond vond een van de vier optredens plaats voor 19.000 mensen. Lady Gaga trad verderop in de Radio City Music Hall op waar maar 6.000 man in past. Gaga treedt daar net zo vaak op als Aventura in het Madison Square Garden. Daarmee verkopen de heren meer dan drie keer het aantal tickets dat zij verkoopt. De Latin sterren zitten samen met Britney Spears en Miley Cyrus in de top 3 van de best bezochte road shows van 2009.

Publiciteit
Het bijzondere is dat de excentrieke blondine de meeste aandacht van de pers krijgt. Daarop had Aventura's leadzanger Romeo het volgende te zeggen: "We vinden het niet erg dat ze anders wordt behandeld. Wij zitten in een ander wereldje. Artiesten zoals Lady Gaga zitten bij een groot platenlabel waardoor er veel op gebied van marketing wordt geregeld. Maar het is nog spannender voor ons dat we dit soort dingen voor elkaar krijgen zonder gebruik te maken van zo'n machine."

CD verkoop
Het meest recente album 'The Last' heeft 21 weken lang op de eerste plek gestaan in de Billboard Latin Music CHart. Drie singles van deze cd hebben de nummer een positie bezet.


Ster advertentie
Ster advertentie