Music

Swingende Ricky Martin in videoclip 'Más'

  1. Newschevron right
  2. Swingende Ricky Martin in videoclip 'Más'
Dansend en swingend maakt Ricky Martin zijn rentree met de videoclip van 'Más'. De 39-jarige zanger gebruikt beelden van zijn energieke Música + Alma + Sexo World Tour voor de video. De clip van Más is opgenomen in het José Miguel Agrelot colosseum, een grote concertzaal in Ricky's thuisland Puerto Rico. Op die locatie vond eind maart de aftrap plaats van Ricky Martin's wereldtour.


Album

Ricky Martin nam begin april ook een Engelse versie van Más op. Het is overigens de tweede single van Ricky's album Música + Alma + Sexo. op. De populaire zanger lanceerde in januari al de eerste single, 'The Best Thing About Me'.

Recensies

Amerikaanse muziekrecensenten zijn erg te spreken over Ricky Martin's 'Más'. Zo noemt de New York Post de nieuwe single het toppunt van de latinsfeer in het album. "In Más probeert Martin de beginjaren '90 in de straten van Spanish Harlem vast te leggen." Leila Cobo van Billboard wilde direct de dansvloer op: "Más nodigt je uit om te dansen met een songtekst die de luisteraar motiveert om een nachtje te gaan stappen."

Ricky Martin - Más


Ster advertentie
Ster advertentie