Music

Usher Weer De Oude?

  1. Newschevron right
  2. Usher Weer De Oude?
Usher’s vader is onlangs op 52 jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is niet bekend gemaakt. Gelukkig heeft hij de geboorte van zijn kleinzoon nog meegemaakt. Is Usher nu weer de oude? Hij komt binnenkort in ieder geval terug met een nieuw album.

De titel daarvan is onbekend, maar de eerste single is als vanouds; Love In The Club.

Op deze track doet Young Jeezy mee. Op het album zullen naast deze rapper waarschijnlijk ook gastbijdragen zijn van Kanye West, Jermaine Dupri, Timbaland, Lil Jon en Ne-Yo. Of het album hiermee de records van Usher's vorige album Confessions kan evenaren is de vraag. Van dat album verkocht Usher maar liefst 18 miljoen exemplaren en hij won daarmee drie Grammy Awards.

Na vier jaar afwezigheid, moet dit album Usher weer op de kaart zetten. In de afgelopen periode heeft Usher een parfumlijn voor dames en heren gelanceerd en heeft hij zich bezig gehouden met het NBA basketballteam Cleveland Caveliers, waar hij deels eigenaar van is. Natuurlijk is zijn vriendin Tameka ook bevallen en gaat er veel tijd zitten in het vaderschap.

Helaas was in de afgelopen periode ook het verlies van zijn vader te betreuren. Hopelijk is Usher weer de oude. Luister hier naar Love In This Club.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunX_Usher_Ft_Young_Jeezy_Love_In_This_Club.wma{/wmaremote}
(bron: Martin Wagmaister / www.usherworld.com)
Ster advertentie
Ster advertentie