Music

Mahalia en Ella Mai brengen je die 90's r&b-vibe met 'What You Did'

foto: YouTube: Mahalia
  1. Newschevron right
  2. Mahalia en Ella Mai brengen je die 90's r&b-vibe met 'What You Did'

De heimwee naar muziek uit de jaren '90 en '00 is bij veel r&b-liefhebbers sterk aanwezig, maar gelukkig is er een inmiddels een heel legertje aan zangeressen dat het gemis een stuk draagbaarder weet te maken. Zo ook de Britse Mahalia en Ella Mai, die met hun track What You Did de zwoele 90's-vibes helemaal terugbrengen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aaliyah-vibes

De outfitjes, de sample van Cam'Rons Oh Boy en natuurlijk de prachtige stemmen van de dames: deze samenwerking is volgens fans absoluut een succesformule. Onder de video verschijnen veel reacties van mensen die bij het zien van de clip meteen aan de legendarische zangeres Aaliyah moeten denken. En dat is natuurlijk een groot compliment.

Hou ze in de gaten

What You Did is afkomstig van Mahalia's nieuwe album LOVE AND COMPROMISE, waarop de 21-jarige zangeres ook te horen is met Burna Boy op de track Simmer. Eerder scoorde ze een hitje met de track Sober. Ella Mai heb je ook al vaker voorbij horen komen, bijvoorbeeld op 24/7 met Meek Mill, Trip en Boo'd Up. Voor die laatste track ontving ze vorig jaar een Grammy-award en twee BET-awards.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie