Music

Frank Ocean is biseksueel

  1. Newschevron right
  2. Frank Ocean is biseksueel
Frank Ocean heeft veel positieve reacties ontvangen nadat hij deze week uit de kast is gekomen. De zanger van Odd Future schreef over zijn geaardheid in een brief die hij op de site tumblr plaatste. Hij schreef hierin dat hij op zijn 19de voor het eerst verliefd werd op een jongen. Op Facebook vertelde Frank dat hij zowel op vrouwen als mannen valt.
Reacties
Het is voor het eerst dat iemand uit de r&b/hiphop scene er voor uit durft te komen. Russell Simmons is een van de celebrities die het goed vond dat Frank deze actie heeft ondernomen. In een brief aan de zanger schreef hij dat Ocean dapper is en veel jonge mensen hiermee hoop geeft.

Carrière
Ocean is een Amerikaanse singer/songwriter. Hij wist al snel succes te boeken door nummers te schrijven voor artiesten als Justin Bieber, John Legend en Beyoncé. In 2010 werd hij lid van de groep Odd Future. Het jaar daarna bracht hij zijn debuut mixtape uit. Met de singles Novacane en Swim Good wist hij succes te boeken in de charts. Hierdoor viel hij al snel op bij Kanye West en Jay-Z. Ze namen samen de nummers 'No Church In The Wild' en 'Made In America' op dat op het album Watch the Throne verscheen.Ster advertentie
Ster advertentie