Music

Lady K-Wida op Two 7’s Splash

  1. Newschevron right
  2. Lady K-Wida op Two 7’s Splash
De Haagse reggaezangeres Lady K-Wida staat op het Two 7’s Splash Festival. Zij deelt het podium in de lounge met o.a. Alaine, Voicemail, Ce'Cile en Reinforcement.

Daarnaast is zij ook in de race om een plekje op de XStage te bemachtigen tijdens Parkpop 2008. Lady K-Wida staat namelijk in de finale van de Road to Parkpop! De finale vindt plaats op vrijdag 27 juni.

In de finale strijden de zes finalisten (Double X, Buju Mouse, Vudu, Zonen van de Zeerover, L4 en Lady K-Wida) om een plekje op Parkpop. De Haagse Lady K-Wida was bij de laatste vooronde op 28 mei naast L4 als finalist geselecteerd.

Lady K-Wida is Rishma Kewita Bhajan. In het dagelijks leven werkt ze bij het Openbaar Ministerie, maar zij zou dolgraag op het Haagse festival willen staan.

Vanaf haar 15e zong zij al covers in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij één van de zangers van Poor Man Friend. Nu is dat haar begeleidingsband en heeft zij haar eerste single uitgebracht.

Love Can Make You Blind is hier te horen!

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/muziek/FunXfm_Lady_K_Wida_Love_Can_Make_U_Blind.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie