Music

Usher laat nieuwe track van aankomend album horen

  1. Newschevron right
  2. Usher laat nieuwe track van aankomend album horen
Usher geeft je met het nummer I Don't Mind weer een voorproefje van zijn aankomende album. Rapper Juicy J heeft ruimte gekregen op de track om een aantal bars te spitten.

Dr. Luke was verantwoordelijk voor de productie van deze track. De Amerikaanse singer-songwriter/producer heeft de afgelopen tijd voor verschillende bekende artiesten aan nummers gewerkt waaronder Shakira, Nicki Minaj en Pitbull. Hij was dit jaar ook genomineerd voor een Grammy Award in categorieën 'Best Producer of The Year' en 'Song of the Year' (voor Katy Perry's hit 'Roar').

Usher bracht eerder het nummer Good Kisser uit als single. Je vindt deze track terug in de XChart op de achtste positie. Zijn nieuwe album, waarvan de naam nog niet bekend is, wordt in de herfst uitgebracht. Hier staan een aantal nummers op met Chris Brown, Diplo en Skrillex.


{source}
<iframe style="width: 100%; height: 52px;" src="http://emd.sharebeast.com/embed.php?type=basic&amp;file=2ok3i7uu38w2&amp;enableDownload=false&amp;filename=false&amp;dur=250.5&amp;bg=F9F9F9&amp;border=CCCCCC&amp;color1=000203" frameborder="0" scrolling="no" width="320" height="240"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie