Music

Yolanthe kreeg optreden Kelly Rowland cadeau van Wesley

  1. Newschevron right
  2. Yolanthe kreeg optreden Kelly Rowland cadeau van Wesley
Yolanthe Sneijder Cabeau heeft een uniek verjaardagscadeau van Wesley gekregen. De voetballer liet Yolanthe's lievelingszangeres Kelly Rowland overkomen naar Nederland om 'Happy Birthday' te zingen.
Het feestje werd gehouden in een partycentrum in Nieuwegein waar de Inter Milan speler in zijn tienerjarenr regelmatig te vinden was. Omringd door bodyguards kwam de zangeres de tent binnen. Tot op dat moment wist Yolanthe niet wat haar te wachten stond. Met een brede glimlach op haar gezicht stond ze naar het optreden te kijken. "Ik ben er best trots op dat dit is gelukt. Toen ik het cadeau bedacht had, was het nog een hele toer om het voor elkaar te krijgen. Maar het was het me waard. Alleen al om het gezicht van Yo te zien",aldus Wesley
Yolanthe Sneijder Cabeau heeft afgelopen zaterdag een uniek verjaardagscadeau van haar man Wesley gekregen. De voetballer liet haar lievelingszangeres Kelly Rowland overkomen uit Los Angeles om 'Happy Birthday' te zingen.

Het feestje werd gehouden in een partycentrum in Nieuwegein waar de Inter-speler in zijn tienerjaren regelmatig te vinden was. Omringd door bodyguards kwam de zangeres de tent binnen. Tot op dat moment wist Yolanthe niet wat haar te wachten stond.

Met een brede glimlach op haar gezicht stond de jarige jet naar het optreden te kijken. "Ik ben er best trots op dat dit is gelukt. Toen ik het cadeau bedacht had, was het nog een hele toer om het voor elkaar te krijgen. Maar het was het me waard. Alleen al om het gezicht van Yo te zien", aldus Wesley.

{gallery}blogs/marcel/yolanthekelly{/gallery}


Ster advertentie
Ster advertentie