Music

Kidd Skilly’s Bhangra Chick

  1. Newschevron right
  2. Kidd Skilly’s Bhangra Chick
Nieuwe muziek hoor je op FunX. Via de XTips is Bhangra Chick in de playlist van FunX terechtgekomen. Je gaat hem dus vaker horen en wie weet gaat hij ook richting de XChart. De clip kan je in ieder geval hier al zien!

Korte introductie verdient Kidd Skilly wel. Hij is geboren in Detroit uit Mexicaans – Indiase ouders en dat maakt hem uniek.

Hij moest zich tegenover zijn leeftijdsgenoten vaak bewijzen . Dat bracht ook voordelen met zich mee, want Panjabi muziek zoals dat van Panjabi MC paste bij hem. Kidd Skilly werd daarom gezien als iemand, die zich in de “underground” scene verdiepte. In Detroit wordt deze stroming over het algemeen nog als vreemd beschouwd.

Maar nu komt er verandering in het leven van de rapper. Kidd Skilly begon met camerawerk voor de Detroit Michigan University Bhangra Dance Team. Nu staat hij zelf voor de camera met deze dansgroep. Het zal niet daarbij blijven, want ook Akon support deze man. Op de volgende single van Kidd Skilly (Ni Sohniye) zal Akon meedoen. Deze track wordt in de VS op 25 december uitgebracht.

Hier kan je het voorlopig nog doen met Bhangra Chick

{youtube}x8WU-2CaDcI{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie