Music

Will Smith werkt aan muzikale comeback

  1. Newschevron right
  2. Will Smith werkt aan muzikale comeback
Na een succesvolle filmcarrière met blockbusters als 'I Am Legend', 'Hancock' en 'Hitch' keert Will Smith terug naar zijn grote liefde: rapmuziek. Producer La Mar Edwards vertelde onlangs aan XXLMag.com dat ze momenteel hard werken aan de comeback van de Fresh Prince.

Het is nog onbekend of Will Smith een heel album maakt. Het kan namelijk ook gaan om een single. Zo ligt het erg voor de hand dat Big Will de titelsong zal maken van Men in Black 3. De producer zegt letterlijk "We're working on Will Smith, bringing him back". Dat duidt op iets groters dan een single, maar niets is nog bevestigd.

De meningen over de comeback van Will Smith zijn verdeeld. Entertainment Weekly is positief en zegt dat Will Smith en dj Jazzy Jeff samen zo veel credits hebben opgebouwd dat ze altijd een terugkeer mogen maken. Hip-Hop Wired is juist negatief over de comeback: "Will Smith is een ster, en ja.. hij kan muziek uitbrengen en honderdduizenden cd's verkopen, maar hij zal zichzelf belachelijk maken bij de poging ertoe."

Wat denk jij? Is het slim van Will Smith om een muzikale comeback te maken of kan hij zich beter concentreren op zijn acteercarrière?Will Smith op de set van Men in Black 3
Ster advertentie
Ster advertentie