Music

Britse groep maakt stap naar VS met 'Say Its Over'

  1. Newschevron right
  2. Britse groep maakt stap naar VS met 'Say Its Over'
De Londense groep N-Dubz doet het goed in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Met twee platina platen mogen ze zeker niet klagen. Onlangs bracht het trio 'Say Its Over' uit. Na 'I Need You' en 'Playing With Fire' is dit alweer de derde single van het succesvolle N-Dubz album 'Against All Odds'. De Britse pers schrijft dat de groep zich klaarmaakt voor de grote stap richting de Verenigde Staten. Ze gaan waarschijnlijk tekenen bij Def Jam Records. Check hier de nieuwe videoclip van N-Dubz!

Against All Odds werd in november al uitgebracht in Groot Brittannië. De verwachting is dat N-Dubz het album dit jaar nog wereldwijd gaat uitbrengen bij platenlabel Def Jam. De eerste gesprekken met platenbaas LA Reid hebben al plaatsgevonden. Hij wil dat de groep een jaar lang in de Verenigde Staten gaat wonen, zodat ze zich volledig kunnen focussen op het halen van de Amerikaanse charts.

Boek

Het drietal Dappy, Tulisa en Fazer maakte afgelopen week bekend dat ze stiekem aan een boek hebben gewerkt. Het boek 'Against All Odds; From Street Life to Chart Life' ligt vanaf april in de winkels.

In ieder boek zit een code waardoor de koper een nooit uitgebrachte remix van I Need You kan downloaden. Dat is niet het enige extra'tje. Met de code krijg je namelijk ook toegang tot een N-Dubz slangwoordenboek en exclusieve beelden van achter de schermen.

N-Dubz - Say Its Over
N-Dubz - I Need You
N-Dubz Ft. Mr. Hudson - Playing With Fire

Ster advertentie
Ster advertentie